zwangerschapsfotografie, Breda

Sanne was 8 maanden zwanger van haar eerste kindje en wilde graag een zwangerschapsreportage laten maken als herinnering aan dit kroonmoment. En na de bevalling wilde ze ook graag een babyreportage laten maken bij haar thuis. We prikten een datum voor de fotoshoot zo’n 3 weken voor Sanne’s uitgerekende datum.

Op een al hele warme ochtend in augustus gingen we op pad. We hadden van te voren contact gehad over de locaties. Het moest een mix worden van natuur en stad. Ik had pas een hele gave graffitiwall ontdekt in Breda, perfect voor het stadssfeertje in de reportage. Als een stoere mama-to-be stond ze daar te stralen, genietend van haar prachtige buik.
Sanne had wat spulletjes van de baby meegenomen voor de fotoshoot. Ze had een idee met een prentenboekje wat op de foto moest. De titel was: “Wat doet Sem voordat hij gaat slapen?” 3 x raden hoe haar zoontje zou gaan heten??? Ik was vereerd om mee te delen in dit grote geheim, want dat de naam van een ongeboren kind is natuurlijk top secret!! En hoe leuk dat ik Sem een paar weken later zou gaan ontmoeten bij een babyfotoshoot!

zwangerschapsfotografie96zwangerschapsfotografie89 zwangerschapsfotografie85zwangerschapsfotografie70 zwangerschapsfotografie72 zwangerschapsfotografie65 zwangerschapsfotografie64zwangerschapsfotografie57zwangerschapsfotografie23zwangerschapsfotografie50 zwangerschapsfotografie52logo