zwangerschapsfotografie, Breda, Chassepark

Je zou het niet meteen zeggen als je deze foto’s bekijkt, maar het was midden in de zomer. Helaas op een bewolkte dag met regen :-(   Dit lieve gezin had zwangerschapsfotografie bij mij geboekt en wilde het graag laten doorgaan. De bevalling was in zicht…zonde om dit kroonmoment mis te lopen door uitstel.

We spraken af op mijn favoriete locatie: het Chassepark in Breda. Voordeel daarvan is dat ik het goed ken en er zijn zoveel mooie beschutte plekjes, perfect dus! Bijvoorbeeld de parkeergarage…daar denk je niet meteen aan, maar hoe tof die industriële look. Tussen de druppels door gingen van de ene plek naar de andere met hun schattige dochtertje die geen kick gaf. Missie geslaagd!

Regelmatig spreken klanten uit dat ze hopen dat de zon schijnt tijdens de fotoshoot. Dat is het tegenovergestelde van wat ik altijd hoop…liever bewolking dat levert zachter licht op en daardoor geeft het het mooiste resultaat. Zelfs met regen kunnen we een mooie fotoreportage maken. Kom je dan wel naar het chassepark? :-)
Zwangerschapsfotografie Breda Chassepark Zwangerschapsfotografie Breda Chassepark Zwangerschapsfotografie Breda Chassepark Zwangerschapsfotografie Breda Chassepark Zwangerschapsfotografie Breda Chassepark