zakelijke fotografie mama’s tovertas

Trots op mijn lieve vriendin en aromatherapeute Marcia, die iedere mama de kans geeft om een ‘tovermama’ te worden met het idee van mama’s tovertas. En ik mocht de foto’s maken voor haar toverboek!

Ik ken Marcia al jaren en kan altijd bij haar terecht als mijn kinderen eens iets onder de leden hebben. Marcia heeft er altijd wel een natuurlijk aroma-middeltje voor. Dan gaat ze even wat ‘brouwen’ met al haar kennis en ervaring op het gebied van aromatherapie. Zo heb ik van haar ooit gekregen een fijne badolie die koorst doet verlagen of bijvoorbeeld superwerkende creme voor een wratje. Mijn zonen zijn ook echt fan van Marcia en haar heerlijke producten en geuren. Haar zelfbedachte spokenspray is favoriet en werkt nog altijd hier in huis: een heerlijke kinderkussenspray die nachtmerries en angsten wegjaagt!

Marcia heeft nu de ‘mama’s tovertas’ ontwikkeld. Een hippe vilten grijze tas gevuld met heerlijke flesjes oliën en HET toverboek met maar liefst haar 50 geheime recepten. Het boek is overigens erg prettig en leuk geschreven, vol met prachtige foto’s (gemaakt door mij ;-) dit wil je gewoon hebben!

Het credo van haar zoontjes is: jij bent een echte TOVERMAMA! Dat kan nu dus iedere mama worden …….

Website: www.marciakorenhof.com | Webshop: www.aromakids.nl

zakelijke fotografie mama's tovertas zakelijke fotografie mama's tovertas zakelijke fotografie mama's tovertas zakelijke fotografie mama's tovertas_0006 zakelijke fotografie mama's tovertas zakelijke fotografie mama's tovertas zakelijke fotografie mama's tovertas

zakelijke fotografie