Winterbruiloft

I & W trouwden hartje winter op het  sprookjesachtige kasteel Maurick  in Vught. Zij droomden van een echte winterbruiloft en deze droom kwam uit.
Alles klopte; de prachtige couture bruidsjurk van de bruid gemaakt door Hanneke Peters met een ietwat koninklijke uitstraling. Het bijpassende kapsel van de bruid was verzorgd door de haarkamer .
De bruidegom was ook prachtig in stijl gekleed door Franck custom made suits. De schitterende bloemencreaties van Bloemennoord maakte de sfeer compleet. Wat een kunstwerken waren dat, check de foto’s!
Tijdens de ceremonie en het diner was ‘live-painter’ Michelle aanwezig om ter plekke een schitterend kunstwerk als herinnering te maken voor het bruidspaar. Dat wil je ook toch!!!
Na het diner ging de gezelligheid over in een knalfeest waar DJ Ron Knuiman de sterren van de hemel draaide. Wat een sprookjesbruiloft deze prachtige winterwedding!!

 

Fotografie: Kroonmoment 

 

 

wedding fotoshootwedding fotoshootwedding fotoshoot wedding fotoshoot wedding fotoshoot wedding fotoshootwedding fotoshootwedding fotoshootwedding fotoshootwedding fotoshootwedding ceremoniewedding ceremoniewedding ceremonie wedding ceremonie wedding ceremonie wedding ceremoniewedding ceremoniewedding fotoshootwinterbruiloftwinterbruiloftwinterbruiloftwinterbruiloftwinterbruiloft