trouwfotografie landgoed Ulvenhart

Een loveshoot, een prachtig huwelijk in Spanje en dan nu het sluitstuk; een Nederlandse huwelijk op landgoed Ulvenhart. Wow!! Wat een liefde en gezelligheid heb ik voor bruidspaar K&J mogen vastleggen afgelopen periode. Ik ga ze echt missen komende periode :-( dat wordt afkicken…Gelukkig kunnen we terug kijken op stapels mooie foto’s met nog mooiere momenten).

Wat ik zelf een superleuk idee vond die dag was wat de ceremoniemeester had bedacht met de foto’s uit de *loveshoot die ik eerder gemaakt heb. Ze had een kaartenrek met afdrukken neergezet, zodat de gasten een kaartje met een gelukwens konden schrijven naar het bruidspaar. Zo origineel! Check hieronder:

* Een loveshoot is een fotoshoot voor stellen, verloofden, verliefden enz. leuk om te gebruiken voor je huwelijksaankondiging. Ook prettig om alvast een beetje te wennen aan trouwfotografie op de grote dag!

trouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenhart_0007trouwfotografie landgoed Ulvenhart_0006trouwfotografie landgoed Ulvenhart_0009trouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenhart_0015trouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenharttrouwfotografie landgoed Ulvenhart_0027