Trouwfotografie in het buitenland, Spanje deel 2

Na de vorige blog  nu het vervolg: trouwfotografie in het buitenland (Spanje) deel 2.

Ik ging mee met bruidspaar K & J naar Málaga voor hun trouwfotografie. Na de gezellige aftrap op vrijdagmiddag/avond was het dan zover. Zolang had iedereen hier naar toegeleefd, een bruidspaar wat alles tot in de puntjes had voorbereid. Een goede weddingplanner is onmisbaar als je in het buitenland trouwt. Deze hadden ze: Josina van los Giralos wedding planning Zij heeft ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen en toverde de locatie sprookjesachtig met haar prachtige decoraties.

In het intieme gezelschap van vrienden en familie gaven K&J elkaar het JA-woord onder de Spaanse zon met een schitterend decor. Verdrietig genoeg hebben K&J beide hun papa’s niet meer. Symbolisch werden er 2 kaarsen in mooie, grote kandelaars ontstoken om de papa’s er op die manier toch een beetje bij te hebben. Het was een sprookje met ontzettend veel liefde, warmte (letterlijk en figuurlijk), heel veel lol en af en toe een traan.

Lieve K&J, bedankt voor het vertrouwen en dit onvergetelijke weekend. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen xx

Trouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenlandTrouwfotografie in het buitenland Trouwfotografie in het buitenland