Trouwen op landgoed Waterland

Wow wat een mooie bruiloft heb ik mogen vastleggen!!! De dag begon heel relaxed thuis bij de familie in Haarlem. Stiekem vind ik deze voorbereidingsfase een van de leukste momenten van een trouwdag. Alle gaat gebeuren, iedereen maakt zich mooi…een fijne spanning hangt in de lucht. Hier waren 3 kindjes van het bruidspaar die ook zorgden voor een extra dynamiek. Nog even trampoline springen, bij oom in zijn nek hangen haha zo leuk.

Na het prachtige ontmoetingsmoment reisde het bruidspaar af in stijl in een roze Cadillac samen met hun kids naar Landgoed Waterland. Een 18e eeuws landgoed met een imposant hoofdgebouw, heel sfeervol gelegen tussen prachtige tuinen. Trouwen op landgoed Waterland is een bijzondere gebeurtenis helemaal als het weer het toe laat om in de openlucht elkaar het JA-woord te geven. Een sprookje….

trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland trouwen-op-landgoed-waterland