Trouwen in Breda

Burning love, letterlijk en figuurlijk! Op één van de eerste warme dagen van het jaar, in mei, werd de liefde gekroond met een prachtig huwelijk waar de vonken van afspatten.

Dit mooie koppel heeft al 2 kinderen, maar waren ‘gewoon'(nog) niet getrouwd. Nu ging het er toch van komen, omdat er eigenlijk geen redenen waren om het niet te doen! Het was al warm voor wat betreft de temperatuur…vermenigvuldig dit met de warmte die dit prachtige stel uitstraalden. En niet te vergeten de familie en vriendengroep….zelden heb ik zo’n hecht gezelschap meegemaakt. Dit alles maakten deze bruiloft zo bijzonder en mooi! Daarbij natuurlijk hun prachtige kinderen, die allebei een hartverwarmende speeche voordroegen…het hield niet op. Kijk zelf maar!
trouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Breda_0025trouwen in Breda_0027trouwen in Breda_0028trouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Breda
trouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Bredatrouwen in Breda