Prachtig linnen trouwalbum met bijpassende ouderalbums

WAUW !! Ook al stel ik de trouwalbums zelf samen (met inspraak van het bruidspaar) toch ben ik elke keer weer onder de indruk als ik de boeken dan daadwerkelijk in mijn handen heb. Het blijft toch altijd heerlijk om foto’s te bekijken in een album en bij deze wat voor één??! Zie hier het prachtig linnen trouwalbum met bijpassende ouderalbums van Claire en Jasper, inclusief een mooie stevige bewaardoos uitgevoerd in hetzelfde materiaal.

Misschien leuk om naar wat foto’s te kijken uit deze bruidsreportage dan zie je dat het trouwalbum helemaal passend is bij dit mooie paar.

Wil je wat meer weten van de trouwalbums die ik maak? Ik heb ook een heel bijzonder houten trouwalbum in de collectie. Ik laat ze je graag in het echt zien als je wilt!

Prachtig linnen trouwalbum met bijpassende ouderalbums

BewarenBewaren

BewarenBewaren