Testimonials

kroonmoment testimonials Chantal is bij ons thuis geweest voor een newbornshoot van onze tweeling. Wij waren op zoek naar een fotograaf die ons en onze jongens op een niet al te geposeerde manier wist vast te leggen, en dat is zeker gelukt!
Van te voren heeft ze meegedacht en is met leuke ideeën voor de foto’s gekomen.

De fotoshoot zelf was heel prettig. Chantal heeft de tijd genomen om ons en onze jongens in verschillende settings te fotograferen. Hierdoor is het een hele ontspannen shoot geworden, met een prachtig resultaat. Wij zijn zeer blij met de foto’s en kunnen Chantal zeker aanraden als je op zoekt bent naar een fotograaf!

 

 

bruidsfotografie ceremonie“Chantal aangeraden gekregen via een vriendin van mijn moeder. Na dat we haar portfolio bekeken hadden en onze wensen doorgesproken, hadden we de volste vertrouwen in haar. We zijn dan ook erg blij met het eind resultaat. Wat een mooie fotos! Het gevoel van de dag komt weer helemaal boven als we de fotos bekijken. Daarnaast ook hele mooie albums gemaakt waar onze opa’s oma’s en ouders en uiteraard wij zelf ook super blij mee zijn. Fijn mens om heel de dag om je heen te hebben! Echt een aanrader.”

 

 

review familyshoot KroonmomentDankjewel Chantal voor het vastleggen van de mooiste momenten uit ons leven. De fotoshoots waren altijd leuk om te doen (gewoon lekker genieten als gezin) en jij weet dat steeds weer te vertalen in originele foto’s die de sfeer en onze liefde tot in detail perfect weergeven. Jouw bijzondere stijl van fotograferen (zonder gemaakt te poseren!) geeft geweldige resultaten; de foto’s kloppen tot in detail. Je hebt de eerste knuffelmomenten van ons als gezin tijdens een newborn shoot op een bijzondere en unieke manier vastgelegd. Vervolgens een family shoot gedaan met de eerste stapjes van onze dochter: de foto’s waren nog mooier dan verwacht, niet met woorden te beschrijven!!! We kunnen alleen maar elke dag genieten van alle mooie foto’s die schitteren in ons huis (en die van de opa’s en oma’s!), je bent een topper 😊!
 

gezinsfotografie Breda
Ik ben gek op foto’s, maar dus ook kritisch. Ik maak veel foto’s, en zo zorg ik dat ik er zelf niet op sta.
Al lang van tevoren had ik ingepland onze kinderen te laten fotograferen door Chantal. Vlak daarvoor dacht ik, misschien wel leuk als mijn lief en ik er ook een keer op staan.
Het resultaat was echt heel mooi en is me in no-time dierbaar geworden. Chantal is een super fotografe, qua beeld, positie, kleur. En daarnaast vooral een lief mens. Een dame met zachte, lieve stem, maar sterke wil en goed inzicht. Dus perfect voor foto’s met je kinderen. Zelfs met jezelf en je lief erbij. En ook al voelt het een beetje gekunsteld soms op het moment, het resultaat is echt. Echt persoonlijk, authentiek en dus waardevol.

 

bruidsfotografie
Lieve Chantal, wat zijn wij blij dat wij jou hebben gekozen voor onze trouwreportage(s). Beginnen in Breda en eindigen op Mallorca, van het begin tot het eind heb je zulke mooie foto’s gemaakt waar wij nu nog elke dag van genieten en naar kijken (beginscherm van onze telefoons is daar een voorbeeld van ;-)). De keuze voor zwart-wit en kleur zijn perfect in balans, een mooie afwisseling.

De manier waarop jij te werk gaat is bewonderenswaardig; onopvallend en snel met het allerbeste resultaat! Dank voor alles!  Liefs, Mr. and Mrs. Boorsma

 

 

 

Emma-11

Kroonmoment fotografie is een betrouwbaar bedrijf wat zijn afspraken tot in de puntjes nakomt. De fotografe is betrokken, geduldig en enthousiast. Dat laatste maakt de fotoshoot tot een onvergetelijk ervaring en een klein feestje op zichzelf. Na een super leuke shoot komt daarna het resultaat, wat ik alleen maar kan beschrijven met het woord GEWELDIG. Via de digitale weg ontvang je al snel de foto’s, waarna ze in een prachtige feestverpakking nog via de post worden toegestuurd. Heerlijk om je eigen cadeautje zo te mogen uitpakken. Daarnaast de vrijheid om met je eigen foto’s te mogen doen wat je wil en geen verplichtingen wat betreft bestellingen, vinden wij erg prettig.  Na 1 keer met Kroonmoment in aanraking te zijn geweest, zijn wij zo tevreden dat we zeker nog vaker een beroep hierop gaan doen. Want hoe belangrijk is het om je kostbaarste bezit, en kostbaarste momenten zo mooi vast te leggen. Kroonmoment tot snel, want we zijn nog lang niet klaar met je!!

 

kiki-130

Lieve lieve Chantal, wat zijn wij blij dat we je hebben mogen leren kennen. Je hebt ons mooiste avontuur vast gelegd; de bijzondere geboorte van ons oh zo bijzondere meisje! Je bent een fijne vrouw, en het was goed om je bij onze bevalling te hebben. Je was op de achtergrond aanwezig, voelbaar betrokken, discreet en je legde alles prachtig vast. Het resultaat is meer dan gehoopt…. een heel bijzondere reportage waar we de eerste 40 keer niet naar konden kijken zonder tranen van geluk. Onze dank is groot, dat weet je. Je bent een prachtig puur mens en dat is te zien en te voelen in je werk. Liefs van ons drietjes

 

kroonmoment newborn-2

Chantal maakt prachtige foto’s en tijdens de shoot lette ze ook heel goed op hoe Floris het vond. Vond hij het nog leuk, dan maakte ze nog wat meer foto’s. Anders niet. Floris vond het echt leuk en dat kwam ook door haar aanpak. Zo geduldig en lief! Ze heeft deze fase van Floris zo mooi weten te fotograferen. En het was ook nog eens heel erg gezellig! Ik kreeg een mooi in haar stijl verpakte dvd met daarop alle foto’s. Het is heel lastig kiezen welke we gaan laten printen

Lieve Chantal, nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s! Echt genieten dat we dit moment van hem hebben. En ik baal er nog steeds van dat ik je er niet bij had toen Floris geboren werd… Je foto’s zijn zo ontroerend en mooi!

 

 

review KroonmomentChantal is een spontane, leuke vrouw die duidelijk haar passie heeft gevonden in de fotografie. Wij hebben het voorrecht gehad om al 3 shoots met Chantal mee te mogen maken. Van een mooie „pregnant”  en „mommy-to-be”-shoot, de „newborn”-shoot en uiteindelijk de „family”-shoot. Al deze Kroonmomenten zijn door Chantal prachtig vastgelegd! Chantal heeft vooraf contact met je over eventuele ideeën en locaties zodat je je daar op voor kunt bereiden. Ze staat open voor eigen inbreng en bij ons hebben de spontane acties tijdens de shoots de mooiste foto’s opgeleverd!Omdat er enige tijd tussen de shoots lag hebben we Chantal ook zichzelf zien ontwikkelen. Elke keer dat we elkaar zagen vertelde ze over nieuwe technieken en ideeën die ze had opgedaan. Wij zijn zeer blij dat onze Kroonmomenten door haar zijn vastgelegd, want voor je het weet vliegen ze voorbij en zijn ze slechts een herinnering in je geheugen. Echter nu kunnen we ze ook delen met onze dierbaren.

 

Lenna-2

Chantal heeft voor ons schitterende foto’s gemaakt van de eerste ontmoeting van onze dochters. Bijzondere foto’s van een heel bijzonder moment. Chantal is een prettige fotografe, ze is gemakkelijk in de omgang en was tijdens ons verblijf in Origine slechts op de achtergrond aanwezig, ze wacht de natuurlijke momenten af en legt die vast. Ook de newborn-shoot bij ons thuis was prettig. Chantal is rustig en dit merken de kinderen en de ouders ook. We zijn blij met de foto’s, uniek! Het enige jammere is dat we Chantal nog niet kende bij de geboorte van onze eerste dochter.

 

 

 

 

kroonmoment newborn-1

Voor de geboorte van onze zoon Julian wilden wij heel graag professionele foto’s laten maken.Chantal neemt alle tijd voor jou en voor je baby. Ze vertelt ook wat haar plan van aanpak is maar tegelijkertijd kun je ook je eigen wensen aangeven. Chantal is zeer professioneel, werkt gedetailleerd en is heel geduldig. De accessoires die ze voor baby’s kiest zijn niet standaard en maken de foto’s daardoor juist zo speciaal. De resultaten waren werkelijk geweldig. Iedere foto is prachtig en de keuze voor vergrotingen is heel lastig. Maar ook daarvoor kan je bij Chantal hulp vragen. De volgende fotoshoot zullen wij zeker weer bij Chantal uitvoeren. Nogmaals ontzettend bedankt voor de prachtige fotoschoot van onze zoon Julian.

 

 

geboortefotografie-kroonmoment-23

Wij zijn ontzettend blij met de geboortereportage die Chantal voor ons maakte! Zo puur en zo mooi, echt een cadeau voor het leven. Chantal was op een zeer professionele wijze heel dichtbij, terwijl we dit pas achteraf doorhadden bij het bewonderen van het resultaat. Haar warme persoonlijkheid en haar gepaste betrokkenheid maakte haar aanwezigheid als fotograaf een absolute meerwaarde.

 

 

 

Noela-78

Chantal heeft onze dochter Noela op bijzondere wijze voor ons vastgelegd. Haar manier van werken straalt rust uit wat ons een heel fijn gevoel gaf tijdens de shoot. Ze fotografeert naar wie je bent en wat je uitstraalt. En knipt dan op de juiste momentjes, de kroonmomenten.

 

 

 

 

Eef-65 2

Wij hebben een fotoreportage laten maken door Kroonmoment Fotografie naar grote tevredenheid. We wilden opa en oma een foto van hun vier kleinkinderen geven. Best een uitdaging met name de jongste kinderen. Maar het kwam allemaal goed door de op spelende wijze van aanpak  van Chantal. Het werd voor de kinderen een soort van ‘leuk spelletje’ waardoor de foto’s zo spontaan zijn geworden, echt zoals ze zijn! Van deze foto hebben we bij Kroonmoment een mooie aluminium besteld die nu schittert aan de wand bij mijn ouders.

 

 

https://www.kroonmoment.nl/over-mij/testimonials-wat-klanten-zeggen-referenties/

Via een vriendin ben ik bij Chantal terecht gekomen. Ik had haar foto’s gezien en vond ze erg mooi. Chantal maakt natuurlijke foto’s. Niet te geposeerd. Dat vind ik erg fijn en mooi. Ik heb zowel van mijn zwangerschap als van onze zoon Sem foto’s laten maken. Het contact met Chantal was erg fijn, ze is een leuk mens. Daardoor ben je ontspannen tijdens het maken van de foto’s. En dat zie je terug in het eindresultaat.

 

 

 

newbornfotografie-kroonmoment-73Fantastisch werk geleverd, kinderen waren direct op hun gemak bij Chantal wat het resultaat zeer ten goede kwam. De verschillende uitvoeringen van de foto’s in kleur en bewerking lieten details nog beter tot hun recht komen. Een en al lof voor werkwijze als resultaat.

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren