Chantal

Life is about moments

Aangenaam! Ik ben Chantal van de Giesen-de Kroon. Sinds 2003 getrouwd met mijn grote liefde Sander en trotse mama van 2 stoere jongetjes. Ik fotografeer grootse gebeurtenissen zoals huwelijk en geboorte, maar ook andere bijzondere momenten zoals een zwangerschap of de eerste dagen van een pasgeborene. Daarnaast maak ik ook ontzettend graag mooie kinder- en gezinsreportages. Stuk voor stuk Kroonmomenten…

kroon· mo · ment (het, o, meervoud: kroonmomenten)
moment(en) in je leven die je wilt vasthouden
(figuurlijk) moment(en) die je wilt laten vastleggen door Kroonmoment om ze nooit meer te vergeten

Een woord dat je niet terug zult vinden in de Dikke van Dale, maar toch begrijp je waarschijnlijk wat ik ermee bedoel. Het zijn de momenten die je wilt vasthouden voor altijd. Foto’s van de mooiste dag van jullie leven, van je zwangerschap, van de emoties op het gezicht van ouders bij een bevalling, van een pas geboren baby die verwonderd de wereld in kijkt en van het ogenschijnlijk vanzelfsprekende geluk van een gezin.

"Life is about moments" - Chantal

 

Mijn gedachte is dat het leven een aaneenschakeling van momenten is, je herinnert je vaak de mooiste en heftigste momenten. Van je Kroonmomenten zul je waarschijnlijk wel foto’s hebben. Maar mooie momenten kun je ook zelf creëren! Vier jullie liefde, vriendschap, gezinsgeluk en bezegel dit met een mooie fotoreportage. Je zult later blij zijn dat je het gedaan hebt, iets waar je de rest van je leven plezier van zult hebben!

Van kinds af aan ben ik al aan het fotograferen. Tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie (modevormgeving) heb ik mijn liefde voor fotografie verder kunnen ontwikkelen. Recentelijk heb ik de vakopleiding aan de fotovakschool in Rotterdam gevolgd. En nog steeds vind ik het heerlijk en inspirerend om wat nieuws te leren. Ik volg regelmatig workshops op het gebied van newborn fotografie, beloved fotografie, bruidsfotografie, portretfotografie. Ik ben beeldend ingesteld en let tijdens het fotograferen vooral op vorm, kleur en compositie en het belangrijkste: echte emoties. Een vleugje fashion en styling maken van mijn foto’s eigentijdse en sfeervolle beelden passend bij het kroonmoment. Met een enorme passie, enthousiasme en creativiteit maak ik graag een prachtige reportage voor jou, van nu voor later, voor altijd! Jouw eigen kroonmoment.

Nieuwsgierig wat andere over mij zeggen?

Mijn Kroonmoment; mijn man Sander en onze zoontjes Dante en Julius

family foto: zelfontspanner :-)

www.jamyvodegel.nl www.jamyvodegel.nl  Credits: Jamy Vodegel