Chantal

Life is about moments

A Hi! Ik ben Chantal van de Giesen-de Kroon. Ik fotografeer de liefde, connectie en emotie en vertel jullie verhaal zo authentiek mogelijk. Naast bruiloften vereeuwig ik ook graag alledaagse gebeurtenissen tot aan levensgrote onderwerpen die jij je graag blijft herinneren. Stuk voor stuk Kroonmomenten…en liefde!

kroon· mo · ment (het, o, meervoud: kroonmomenten)
moment(en) in je leven die je wilt vasthouden
(figuurlijk) moment(en) die je wilt laten vastleggen door Kroonmoment om ze nooit meer te vergeten

Een woord dat je niet terug zult vinden in de Dikke van Dale, maar toch begrijp je waarschijnlijk wat ik ermee bedoel. Het zijn de momenten die je wilt vasthouden voor altijd. Foto’s van de mooiste dag van jullie leven, van je zwangerschap, van de emoties van jullie pas geboren baby, van jullie mooi opgroeiend gezin.

"Life is about moments" - Chantal

Het leven is een aaneenschakeling van momenten, je herinnert je vaak de mooiste en heftigste. Van jullie bruiloft en kinderen zul je waarschijnlijk wel veel foto’s hebben. Maar mooie momenten kun je ook zelf creëren! Vier jullie liefde, vriendschap, gezinsgeluk en bezegel dit met een mooie fotoreportage. Je zult later blij zijn dat je het gedaan hebt, iets waar je de rest van je leven plezier van zult hebben!

Van kinds af aan ben ik al aan het fotograferen. Tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie (modevormgeving) heb ik mijn liefde voor fotografie verder kunnen ontwikkelen. In 2011 heb ik de vakopleiding aan de fotovakschool in Rotterdam gevolgd. En nog steeds vind ik het heerlijk en inspirerend om wat nieuws te leren. Inspiratie doe ik op met schilderkunst. Vooral het lichtgebruik van de oude meesters vind ik tof om in mijn werk proberen toe te passen. Verder ben ik dol op oude zwart-wit foto’s. Foto archieven op het internet nastruinen en ben ik polaroidfan!

Ik ben heel beeldend ingesteld en zoek bij iedereen naar zijn/haar authenticiteit. Het mooiste vind ik het maken van waarachtig beeld met connecties, energie en emoties die passen bij het Kroonmoment. Met een enorme passie, enthousiasme en creativiteit maak ik graag een prachtige reportage voor jou, van nu voor later, voor altijd! Jouw eigen kroonmoment.

Nieuwsgierig wat andere over mij zeggen?

 

Mijn Kroonmoment; mijn man Sander en onze zonen Dante en Julius en hond Harvey 

Chantal van de Giesen-Kroonmoment-1kroonmoment Chantal Chantal van de Giesen-Kroonmoment-1 Chantal van de Giesen-Kroonmoment-1Credits: Patricia fotografeert, 2021kroonmoment.nl/over-mij/chantal/ kroonmoment.nl/over-mij/chantal/ Credits: Patricia fotografeert 2019www.jamyvodegel.nl www.jamyvodegel.nl  Credits: Jamy Vodegel 2014mijn eigen kroonmomentzelfontspanner 2013