newbornfotografie, zo bijzonder

Newbornfotografie is zo bijzonder, ook voor mij!  Om zomaar even deelgenoot te mogen zijn bij een gezin in hun meest speciale periode. Ze zijn net een paar dagen geleden papa en mama geworden. Het is een grote roze wolk en wat zich buitenshuis afspeelt; het zal wel!

En dan mag ik daar even ‘inbreuk’ komen maken met mijn camera en benodigdheden….eigenlijk gewoon een eer. Zo ook bij dit gezin, daarom vind ik het altijd belangrijk dat ze tijdens de fotosessie ook genieten. Gewoon lekker knuffelen en genieten met je newborn. Ik observeer en registreer. En elke keer verwonder ik me weer, hoe bijzonder het is om zoiets moois te mogen fotograferen ♥

newbornfotografie, Noord-Brabant newbornfotografie, Noord-Brabant newbornfotografie, Noord-Brabant newbornfotografie, Noord-Brabant newbornfotografie, Noord-Brabant newbornfotografie, Noord-Brabant