Newborn fotoreportage met geboortekaartje, Breda

Eerder mocht ik Femke en Lody fotograferen om de zwangerschap te vereeuwigen met beeld. Superleuk om dit lieve stel alvast te leren kennen, want het stond ook al vast dat ik na de geboorte een newborn fotoreportage zou komen maken. En hoe leuk om dit te mogen afronden met het maken van een geboortekaartje!

Ik ben erg enthousiast en ga geboortekaartjes met mijn foto’s aanbieden! Dank Femke en Lody voor het vertrouwen en alle gezellige uurtjes samen. Ik wens jullie alle liefde en goeds samen met lieve Suus.

geboortekaartje kroonmoment kaartje voor versie 3 0411kroonmoment photography_0008Newborn fotoreportage met geboortekaartje Newborn fotoreportage met geboortekaartje newborn fotoshootnewborn fotoshoot newborn fotoreportage newborn fotoreportage newborn fotoreportage newborn fotoreportage