Werkwijze

Jouw mooiste momenten verdienen het om vast te laten leggen. Met mijn foto’s vertel ik jouw verhaal, door pure momenten te vangen hoe ze zijn. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn gemak is en plezier heeft tijdens de fotosessie, dat zie je later terug in de reportage. Ik fotografeer altijd op locatie wat zorgt voor een spontane en ongedwongen sfeer. Dat kan zijn in de natuur, de stad of fijn rondom eigen huis. Door het gebruik van natuurlijk licht creëer ik pure en frisse beelden, welke mijn stijl kenmerken. Tijdens het fotograferen maak ik graag gebruik van interactie. Het fotograferen gaat hierdoor op spelender wijze, waardoor het mogelijk is om echte, authentieke emoties vast te leggen in plaats van een ‘camera smile’. (Deze manier werkt ook heel prettig met kinderfotografie.) Ik volg jullie door de camera en leg in een ontspannen sfeer de momenten vast terwijl jullie aan het genieten zijn van de quality time samen. Natuurlijk geef ik hier en daar een aanwijzing die het resultaat ten goede komt, maar ik laat je zoveel mogelijk vrij. Doe wat je leuk vindt en geniet, zodat de fotosessie vooral ook een leuke ervaring zal zijn. Want een fotosessie is een feestje!!

De fotosessie
Tijdens ons eerste contact bespreken we je wensen, ik ben benieuwd wie jullie zijn! Het liefst krijg ik vooraf zoveel mogelijk informatie, zodat ik me zo goed mogelijk kan inleven voor jullie moment. We spreken een datum en locatie af voor een fotosessie.  Voor newborn en kleine kinderen kom ik bij jullie thuis, wel zo fijn in eigen omgeving. De afspraak staat definitief in de agenda na een aanbetaling van 50% van de reportagekosten.

Na de fotosessie

Ik ga aan de slag met jouw foto’s en maak een selectie van de beste beelden, deze worden nauwkeurig handmatig nabewerkt. Per foto bekijk ik welke kleurtint, contrast en uitsnede het beste bij het beeld past. Een serie foto’s (tussen 20 en 30 beelden) wordt binnen drie weken online aan je gepresenteerd. Hier kun je jouw favoriete foto’s uitkiezen, welke ik aanlever op jouw persoonlijke online gallery, welke maar liefst 10  jaar voor jou in de lucht blijft!

Blog
Na de fotosessie plaats ik een klein verslag met foto’s op mijn blog. Dit bericht kun je ook delen op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Leuk voor familie en vrienden om de foto’s te bekijken! Wil je op de hoogte blijven wanneer je jouw fotosessie kunt bewonderen? Klik dan alvast op de “Vind ik leuk” knop op mijn facebookpagina en je krijgt dan vanzelf bericht.

Kroonmoment fotografie heeft het recht om de foto’s, welke gemaakt zijn tijdens een fotosessie, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. Lees meer hierover in de algemene voorwaarden. Wil je dit liever niet? Geef dit dan even aan tijdens de fotosessie.  De fotografe behoudt zich het recht voor tussentijdse prijsverhogingen of prijswijzigingen door te voeren. De fotografe hanteert de prijzen geldende ten tijde van reservering. Commercieel gebruiken van door mij gemaakte foto’s, altijd eerst overleggen.

 

Onderstaande ‘behind the scene’ foto’s kreeg ik later opgestuurd (wat ik erg leuk vind) het geeft een beetje een idee van mijn werkwijze :-)

werkwijze bruidsfotograaf

 

Elke bruiloft neem ik me voor dit niet te vergeten; een foto van de fotograaf met het bruidspaar, zo leuk voor mijn verzameling. Helaas is de dynamiek van de dag schiet her er wel eens bij in. Dussss, denken jullie er ook aan straks?

werkwijze bruidsfotograaf

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren