lifestyle zwangerschapsfoto’s in de stad

Het is zo bijzonder om zwanger te zijn! Samen met je partner intens genieten van het kleine geluk wat groeit in je buik. En…..ook van het samenzijn met elkaar. Heerlijk een wandelingetje door de stad, kopje koffie hier, broodje daar. Alleen maar oog voor elkaar!

Straks ‘moet’ de kinderwagen mee naar binnen bij het koffietentje. Hebben we wel luiers en een flesje meegenomen? enz enz wat ook weer een hele fijne, bijzondere tijd is natuurlijk. Een beetje de gedachte van deze mama-en papa-to be, die ontzettend kunnen genieten van quality-time in de stad, lekker eten en goede kopjes koffie drinken. Deze lifestyle moest in hun zwangerschapsreportage naar voren komen. We gingen gezellig op pad op een wel hele koude zondagochtend, het koffietentje was gewoon noodzakelijk vanwege de temperatuur! Check hun lifestyle zwangerschapsfoto’s en je komt meteen in de sfeer van dat moment.

En, ik mocht terugkomen bij dit knappe stel voor newbornfoto’s….inmiddels is hun prachtige dochter geboren. To be continued!

zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda zwangerschapsfoto's Breda