Huwelijksaanzoek fotoshoot

Regelmatig bewonder ik huwelijksaanzoek-reportages op websites van Amerikaanse fotografen, waar het heel normaal is om zo’n bijzondere moment vast te laten leggen. Nu mocht ik het gaan doen!

Begin januari was het dan zover. De bruidegom-to-be en ik hadden alles doorgesproken: wanneer en waar  HET moment zou gaan plaats vinden. Zijn vriendin E. werd gelokt met een ‘zwangerschapsfotoshoot’ aangezien ze hoogzwanger was op dat moment. Samen met hun dochtertje van maakten we ontspannen wat gezinsfoto’s en wat foto’s van E. haar zwangerschap alles in mooi zacht ochtendlicht. Het was wel ontzettend koud…maar dat zou niet lang duren.

En toen was het zover, ik zag D. al even lichtjes gespannen HET moment zoeken. En opeens ging hij door zijn knieën voor zijn zwangere vriendin met hun dochter op haar arm (inclusief lollie als zoethoudertje want het was zoooo koud). Al snel galmde het: JAAAA !! 1 grote verrassing, blijdschap en liefde zorgde spontaan voor warmte. Wat een mooi moment om te mogen fotograferen. Mocht ik je geïnspireerd hebben? Contact me!

 

Huwelijksaanzoek fotoshoot Huwelijksaanzoek fotoshoot Huwelijksaanzoek fotoshoot Huwelijksaanzoek fotoshoot Huwelijksaanzoek fotoshoot