Gezinsfotoshoot in het bos

Ik heb zo’n zin om dit soort fotoshoots weer te gaan maken; in het zonnetje, het bos in, slippertjes aan. En ineens dacht ik terug aan deze gezinsfotoshoot in het bos van dit mooie gezin! Gemaakt in het afgelopen seizoen, helaas door drukte rondom de bruiloften is er het eea blijven liggen :-( …maar hier is ie alsnog!

Dit was de tweede keer dat ik een ‘Kroonmoment’ mocht vastleggen voor dit mooie gezin. De eerste keer was een newbornshoot net na de geboorte van Solenn. (En ja….wat een prachtige naam heeft ze!) En deze keer was het een gezinsfotoshoot in het bos, op een mooie zonnige ochtend. Ik zeg het altijd; ‘Het is jullie geniet-momentje’ ik ben er ‘toevallig’ bij en ook weer niet, ik ga mee in jullie moment en registreer de liefde en connecties. Heel fijn om nu en vooral ook later op terug te kunnen kijken. Zo werd het ook beleefd door dit gezin, ik kreeg zo’n mooie review van ze terug. Iets waar ik altijd zo blij mee ben, dus ik deel hem graag bij deze ;-)

“Dankjewel Chantal voor het vastleggen van de mooiste momenten uit ons leven. De fotoshoots waren altijd leuk om te doen (gewoon lekker genieten als gezin) en jij weet dat steeds weer te vertalen in originele foto’s die de sfeer en onze liefde tot in detail perfect weergeven. Jouw bijzondere stijl van fotograferen (zonder gemaakt te poseren!) geeft geweldige resultaten; de foto’s kloppen tot in detail. Je hebt de eerste knuffelmomenten van ons als gezin tijdens een newborn shoot op een bijzondere en unieke manier vastgelegd. Vervolgens een family shoot gedaan met de eerste stapjes van onze dochter: de foto’s waren nog mooier dan verwacht, niet met woorden te beschrijven!!! We kunnen alleen maar elke dag genieten van alle mooie foto’s die schitteren in ons huis (en die van de opa’s en oma’s!), je bent een topper 😊!”

 

 

Gezinsfotoshoot in het bosv Gezinsfotoshoot in het bos Gezinsfotoshoot in het bos Gezinsfotoshoot in het bos Gezinsfotoshoot in het bos Gezinsfotoshoot in het bos Gezinsfotoshoot in het bos

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren