gezinsfotoshoot, gezinsfotografie Breda

Ik mocht op pad in Breda met een leuk gezin voor een gezinsfotoshoot. Net als mijn eigen gezin, bestaande uit 2 jongens, kon ik me wel een voorstelling maken hoe dit zou gaan verlopen. En dan besef je ook weer hoe waardevol gezinsfotografie is. Ik keek door de lens naar dit mooie gezin, beide jongens net iets ouder dan mijn jongens. Een cliché…maar ze worden zo snel groot!Ik was even (onzichtbaar) en ging deze middag mee in hun lifestyle:  gezelligheid in de stad; ijsje eten, wandelen door het park. Ik kon zo alle mooie, grappige en liefdevolle momenten spontaan vastleggen. Wat een heerlijk gezin, wat een heerlijke middag!

lifestyle gezinsfotografie, Breda lifestyle gezinsfotografie, Breda lifestyle gezinsfotografie, Breda lifestyle gezinsfotografie, Breda lifestyle gezinsfotografie, Breda_0003 lifestyle gezinsfotografie, Breda lifestyle gezinsfotografie, Breda_0007 lifestyle gezinsfotografie, Breda