Gezinsfotografie met hond

Ik heb er een nieuwe doelgroep bij: hondjes ;-)  Deze te leuke fotoreportage is van afgelopen zomer (ik lig nogal achter met werk delen… :-(   ) en wat was het leuk! Ik hou van de dynamiek die er dan is, want die krijg je er nou eenmaal gratis bij met een hond. We deden gezellig een rondje Breda centrum, langs alle dierbare plekjes waar ze mooie herinneringen hebben. Inmiddels met 3 knappe kinderen en een superdottige puppy genaamd James.

Je begrijpt dat we met deze gezinsfotografie-met-hond nogal wat bekijks hadden, vele aaahhh’s en ooooe’s werden er geslaakt bij het zien van dit mooie gezin en James. Ik vond het erg leuk dus kom maar op gezinnen met hond; ik maak er graag een mooi ‘kroonmoment’ van.

 

gezinsfotografie-met-hond gezinsfotografie-met-hond gezinsfotografie-met-hond gezinsfotografie-met-hondgezinsfotografie-met-hond gezinsfotografie-met-hondgezinsfotografie-met-hond