Geboortefotograaf Breda, geboortereportage

Bijna een jaar geleden kreeg ik een verzoek voor geboortefotografie van een gezin uit Rotterdam. Als geboortefotograaf uit Breda moest ik even nadenken of ik deze uitdaging durfde aan te gaan…reisafstand, misschien file, derde kindje dus-het-kan-wel-eens-snel-gaan, enz enz

Na een kennismaking was er zo’n klik; dus ik ging ervoor! Op exact de uitgerekende datum: 24 maart midden in de nacht kreeg ik telefoon: het is zover!!! Het eerste wat ik dacht was; ‘gelukkig geen file op dit tijdstip’. Een uur later liep ik het ziekenhuis binnen en daar trof ik ze aan bijgestaan door een kanjer van een verloskundige. We waren even een team van 4.

De bevalling ging vlot en was zo ontzettend mooi en ontspannen. En dan dat achtergronddecor van een ontwakend Rotterdam  ;-)

8.26 uur Gijs is geboren!  Het meest prachtige moment vond ik toen Gijs zijn 2 zusjes binnen kwamen en het gezin compleet was. Het is bijna niet uit te leggen hoe bijzonder het is om een geboortereportage {zo’n Kroonmoment} te mogen vastleggen!

geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Bredageboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Bredageboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Bredageboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda geboortefotograaf Breda