Fine-art portret

Fine-art portret

Deze zusjes kwamen met hun moeder afgereisd vanuit het oosten van het land voor iets moois, iets tastbaars, iets wat als cadeau gegeven gaat worden en als dierbare herinnering zou blijven nu en later: een fine-art portret. Ik ben elke keer weer vereerd als mensen ‘van verre’ mij hebben gevonden en komen opzoeken voor het maken van een fine-art portret. Zo ook deze keer weer! En dan te weten dat ik geen fancy studio heb, maar werk met mooi zacht daglicht wat ik zoek in mijn eigen huis of bij de klanten thuis. Want ik neem net zo lief alle spullen mee en kom naar mijn klanten. Maar deze keer ook vanwege het cadeau-idee (verrassing voor papa) was het handig om de fotografie bij ‘Kroonmoment studio at home’ te doen. Alle klanten ervaren de in-huis-studio als heel ontspannen met een hondje wat af en toe komt knuffelen. Zo maken we samen de mooiste beelden die ik binnen een paar dagen presenteer. Dan komt vaak het moeilijkste voor de klanten en dat is het kiezen van DE foto. Inbegrepen zijn 2 nabewerkte portretten in kleur en zwart wit. Het liefste lever ik de beelden aan als kunstwerk afgedrukt en eventueel ingelijst. Er is zoveel mogelijk op het gebied van afdrukken dat ik de keuze geef om het ook zelf te kunnen regelen. Ik geef altijd tips voor afdrukkers en de mooiste producten en waar je vooral niet moet laten afdrukken.

Wil je ook zo’n prachtige fine-art portret, mail/bel me! Of check nog even de informatie en aanpak over fine-art portret op mijn website.

Fine-art portret Fine-art portret Fine-art portret