Energieke gezinsfotoshoot, Breda

De ene gezinsfotoshoot is de andere niet! De fotoshoot met dit vrolijke gezin was echt een feestje. Aangevoerd door de energieke moeder die precies de hippe, stadse plekjes in het centrum van Breda voor ogen had. Die duidelijk kon verwoorden hoe zij haar kroost graag op de gevoelige plaat zou zien.

De lat lag hoog dus….gave uitdaging!
Op een zondagochtend 9 uur spraken we af, papa sliep een beetje uit en kwam later :-) Het was in eerste instantie de bedoeling om alleen de kinderen mooi vast te leggen, maar gelukkig werkte mijn overtuiging en gingen ze ook met zijn allen op de foto.

Even over de kinderen; zij deden ze het fantastisch! Het ging spelenderwijs met veel lol en liefde. Wat zijn deze 3 lief met elkaar, zo mooi om te zien en om vast te leggen.
Zoals gehoopt en verwacht kwam de energie tussen de gezinsleden volledig los. Iedereen had het naar zijn zin, inclusief mezelf!

gezinsfotoshoot Breda gezinsfotoshoot Breda Breda gezinsfotoshoot Breda gezinsfotoshoot Breda gezinsfotoshoot Breda gezinsfotoshoot Breda gezinsfotoshoot Breda gezinsfotoshoot Breda