Day in a life, gezinsfotografie

Day in a life, gezinsfotografie

Het vastleggen van de liefde van een gezin is één van de leukste dingen die ik mag doen! We spreken op een mooie locatie en in een ongedwongen en spontane sfeer vang ik de mooiste momenten van jullie. Jullie hoeven alleen maar samen te genieten, lachen, knuffelen, kusjes geven, alles mag! Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn, zodat de liefde en connectie voelbaar is als je later naar de foto’s kijkt. Een mooie blijvende herinnering voor nu & later en die alleen maar dierbaarder wordt naarmate de tijd verstrijkt.

Zie hier het ‘Kroonmoment’ van een lief gezin die ik ieder jaar een keer voor mijn camera mag hebben.

Wil jij ook zo’n mooi aandenken aan je gezin: contact me!

een nieuw Kroonmoment, gezinsfotografie Een nieuw Kroonmoment, gezinsfotografie Een nieuw Kroonmoment, gezinsfotografie een nieuw Kroonmoment, gezinsfotografie een nieuw Kroonmoment, gezinsfotografie

en nieuw Kroonmoment, gezinsfotografie