Day in a life fotoshoot

Day in a life fotoshoot

Al jaren fotografeer ik bij dit gezin de bijzondere grote momenten zoals zwangerschap- en newbornfotografie. Maar ook leg ik zo nu en dan de gewone dagelijkse bezigheden vast middels een ‘day in a life shoot’ waarbij ik een paar uurtjes aanwezig ben en observeer en alle momenten fotografeer. Want de tijd met kinderen vliegt en voor je het weet zijn ze groot. Daarom is het belangrijk om deze periode vast te laten leggen, zodat je later deze mooie (soms vanzelfsprekende) momenten kunt herbeleven.
Ik fotografeer op een ongedwongen manier zoals jullie zijn, jullie connectie, jullie liefde en plezier samen.  In een ontspannen setting zorg ik dat jullie fotoshoot de authentieke beelden oplevert die ervoor gaan zorgen dat je straks meteen wordt terug gevoerd naar jullie Kroonmoment.

Jullie gezin, jullie moment a day in a life.

 

Day in the life fotoshoot Jullie gezin, jullie momentDay in the life fotoshoot Jullie gezin, jullie moment Day in the life fotoshoot Jullie gezin, jullie moment Day in the life fotoshoot Day in the life fotoshoot Day in the life fotoshoot Day in the life fotoshoot Day in the life fotoshootDay in the life fotoshoot Day in the life fotoshoot Day in the life fotoshoot