CORONA PROOF WEDDING

corona proof wedding corona proof wedding corona proof wedding corona proof wedding corona proof wedding corona proof weddingcorona proof wedding corona proof weddingVeel bruidsparen hebben hun bruiloft naar volgend jaar verschoven. F & K twijfelde daar niet over, zij gingen voor de verbintenis. Zij lieten hun moment niet even een jaar doorschuiven. 

Met een klein gezelschap vierden zij op 30 mei de liefde en hoe?! Zo liefdevol en intiem en vooral ook creatief! Hun gasten mochten overal van mee genieten, zoals de first look. Deze was met het hele gezelschap op een prachtige plek in de natuur. Daarna gingen naar ‘ het witte kerkje’ in Terheijden. Nooit eerder zo’n schattig, romantisch kerkje gezien! De ceremonie was heel persoonlijk en intiem. Na een toost met het gezelschap vertrok ik met MR & MRS naar Huize Druivelaar voor een ontspannen fotoshoot. Dit is altijd zo’n fijn moment voor een bruidspaar. Even met zijn tweetjes en helemaal in de wolken van het feit nu echt man en vrouw te zijn!! Zij zaten in een bubbel en ik kon heerlijk hun liefde vastleggen.

Tenslotte vertrokken we naar het ouderlijke huis waar een ‘wedding drive thru’ langs kwam. Auto’s in colonne om het bruidspaar even persoonlijk op afstand te feliciteren en mee te proosten.

Wat een fijne, bijzondere en warme (letterlijk en figuurlijk!) dag was het. Dankbaar dat ik deze ‘coronaproof-wedding’ mocht meemaken 

Willen jullie ook trouwen in de corona-periode? Het toffe trouwblog “Te leuk trouwen” heeft leuke en praktische tips!

Leveranciers: 

@honeymoonshopnl
@diyatailors
@toewaterjuwelier
@salonhairender
@kroonmoment_chantalvandegiesen
@michellebolxx 
@futurenails_lillynails_breda
@puuurbymanon
@missgenieweddings
@pieterverdaasdonk
@guidovanwolvencatering
wittekerkjeterheijden
@huizedruivelaar