bruidsfotografie in Zeeland

bruidsfotografie in Zeeland

Een geweldig stel met fantastische familie en vrienden allemaal samen gekomen naar strandpaviljoen Vloed in Zeeland voor de bruiloft van S & T.
En wat zat het weer mee! Het was tropisch warm, helemaal passend bij deze geweldige trouwlocatie op één van de mooiste en rustigste plekjes in Zeeland.

S & T hadden hun first look in de duinen vlak boven hun trouwlocatie: strandpaviljoen Vloed. Terwijl T stond te genieten van het prachtige uitzicht op zee werd hij op zijn schouder getikt door zijn bijna-vrouw. Wauw!!! Wat een mooi intiem moment was dat. Eén van mijn favoriete momenten overigens, zo puur en vol emoties. Hier hebben bruidparen zo lang naar uit gekeken en je bent toch niet normaal zo nieuwsgierig hoe jouw bijna-man of vrouw eruit ziet in zijn/haar trouwkleding?!! En nu hadden we bij deze first look ook nog eens de mooiste uitzichten in Zeeland, wat een genot.

Via een klein wandelingetje van 15 minuten door de duinen richting de trap naar het strandpaviljoen, maakten we de mooiste foto’s. Onderdeel van bruidsfotografie is natuurlijk ook een fotoshoot van het bruidspaar. Wat ging dat fijn met S & T. Zij hadden geen oog voor mij (gelukkig;-)) maar alleen maar voor elkaar en de fenomenale uitzichten hier in Zeeland.

Onder aan de trap stonden hun lieve familie en vrienden hen op te wachten, waarna de ceremonie kon beginnen. De trouwceremonie was zo romantisch met het uitzicht op zee. Check de foto’s voor de feeling! Daarna werd er uiteraard geproost en tegen de avond wanneer het licht mooi zacht en warm werd maakten we nog een paar foto’s als MR & MRS.

Doe mij nog veel vaker bruidsfotografie in Zeeland!

I love it!

bruidsfotografie: Kroonmoment
trouwlocatie: strandpaviljoen Vloed

 

 

bruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in ZeelandSbruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeelandbruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeelandbruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeelandbruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeeland bruidsfotografie in Zeeland