behind the scenes kroonmoment

Het leukste aan  mijn werk is om steeds weer met verschillende mensen te werken. De ene keer zijn het kinderen dan een bruidspaar of ZZP-ers die beeldmateriaal nodig hebben voor de website. Regelmatig krijg ik ‘behind the scenes’ foto’s toegestuurd wat ik ontzettend leuk vind. Zo probeer ik altijd bij de bruiloften een foto te laten maken van mezelf met het bruidspaar. Helaas komt het er vaker niet dan wel van. Maar wat ik heb zal ik hier delen. En mocht je nou een foto van mij aan het werk op je camerarol tegen komen…stuur hem me door! Dan zie je deze hier terug binnenkort ;-)

 

 

behind the scenes kroonmomentBehind the scenesbehind the scenes kroonmomentbehind the scenes kroonmomentbehind the scenes kroonmomentbehind the scenes kroonmoment
behind the scenes kroonmomentKroonmoment bruidsfotografie behind the scenes kroonmoment
behind the scenes kroonmomentbehind the scenes kroonmomentbehind the scenes kroonmomentbehind the scenes kroonmoment

BewarenBewaren